Advertisement

Burak Yılmaz Ronaldo : 35 yaşında ama futbola olan aşkı 18 yaşında.

Burak Yılmaz Ronaldo : 35 yaşında ama futbola olan aşkı 18 yaşında.. Top favorit real madrid vs galatasaray top torjäger : Burak yılmaz'ın futbolculukla alakasız yersiz düşüşleri ile dünya yıldızı c.ronaldonun burak yılmazla taşşak geçmesi iyi seyirler :d. Burak yilmaz 8 tore c. Dünyanın en yetenekli futbolcularından ronaldo, burak'ı taklit ederse.not: Burak yılmaz'ın bursaspor'a karşı attığı golün ardından yaptığı ilginç hareketlerden sonra başına gelen komik olay.

Fabio quagliarella ise attığı 7 golle 4. Burak yılmaz, uefa şampiyonlar ligi'nde real madrid'in dünyaca ünlü futbolcusu cristiano ronaldo ile gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor. Burak yılmaz vs cristiano ronaldo pes 2019 penaltı challange. , burak yılmaz haberleri,galatasaray haberleri,cristiano ronaldo haberleri,real madrid haberleri. Burak yılmaz & emre çolak :

Burak Yılmaz, Lille'i şampiyonluğa taşıyor! Sosyal medya ...
Burak Yılmaz, Lille'i şampiyonluğa taşıyor! Sosyal medya ... from www.totalspor.com
Burak yilmaz 8 tore c. Ronaldo 8 tore abonnieren nicht vergessen :d. Burak yılmaz'ın bursaspor'a karşı attığı golün ardından yaptığı ilginç hareketlerden sonra başına gelen komik olay. Burak yılmaz, uefa şampiyonlar ligi'nde real madrid'in dünyaca ünlü futbolcusu cristiano ronaldo ile gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor. Juventus'un 36 yaşındaki yıldızı cristiano ronaldo bu sezon serie a'da 27 gol atarken gol krallığı yarışında da ilk sırada bulunuyor. Burak yılmaz'ın başarısı tesadüf değil. Dünyanın en yetenekli futbolcularından ronaldo, burak'ı taklit ederse.not: 3 sezon önce şampiyonlar ligi'nde gol krallığında cristiano ronaldo ile yarışan burak yılmaz, bu sezon adeta yokları oynadı.

Dünyada binlerce futbolcu var, binlerce gol atildi.peki herkes kendi mi buldu gol sevincini ?burağım da cristiano ronaldo yu seçmiş ne var bunda.

3 sezon önce şampiyonlar ligi'nde gol krallığında cristiano ronaldo ile yarışan burak yılmaz, bu sezon adeta yokları oynadı. Burak yılmaz, bu sarı kartın ardından cezalı d.uruma düştü. Ronaldo nerede burak yılmaz nerede! Ronaldo 8 tore abonnieren nicht vergessen :d. Burak bu 2 maçta müthiş gazla oynar herhalde. Burak yılmaz, uefa şampiyonlar ligi'nde real madrid'in dünyaca ünlü futbolcusu cristiano ronaldo ile gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor. Burak yılmaz lille burak yılmaz hangi takımda burak yılmaz nereli burak yılmaz kaç yaşında burak просмотров 3397 лет назад. Burak yilmaz 8 tore c. Burak yılmaz, uefa şampiyonlar ligi'nde real madrid'in dünyaca ünlü futbolcusu cristiano ronaldo ile gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor. G.saray'ın süper lig ve şampiyonlar ligi'nde gol krallığı koltuğunda oturan yıldızı burak yılmaz'ın bulunduğu noktada kalmaya hiç niyeti yok. Top favorit real madrid vs galatasaray top torjäger : Burak yilmaz 8 tore c. , burak yılmaz haberleri,galatasaray haberleri,cristiano ronaldo haberleri,real madrid haberleri.

Ronaldo messi olayina girmeyelim onlar 2 uzayli. Oynanacak maçlar, şampiyonlar ligi gol krallığında zirveyi paylaşan burak yılmaz ile cristiano ronaldo'nun rekabetine sahne olacak. Burak yılmaz ve cristiano ronaldo'nun gollerindeki benzerlik. Burak yilmaz 8 tore c. Cristiano ronaldo(real madrid) vs burak yilmaz(galatasaray).

Burak Yılmaz'dan Ronaldo açıklaması
Burak Yılmaz'dan Ronaldo açıklaması from img3.aksam.com.tr
Golünü atarken ronaldo'yu geride bıraktı. Oynanacak maçlar, şampiyonlar ligi gol krallığında zirveyi paylaşan burak yılmaz ile cristiano ronaldo'nun rekabetine sahne olacak. Ronaldo 8 tore abonnieren nicht vergessen :d. Top favorit real madrid vs galatasaray top torjäger : Cristiano ronaldo(real madrid) vs burak yilmaz(galatasaray). Bu eşleşmede gözler aynı zamanda gol krallarında olacak. Listenin zirvesinde 14 gollü cristiano ronaldo yer alırken zlatan ibrahimovic'in 10, burak yılmaz'ın ise 8 golü bulunuyor. Burak yılmaz'ın bursaspor'a karşı attığı golün ardından yaptığı ilginç hareketlerden sonra başına gelen komik olay.

Burak yılmaz'ın bursaspor'a karşı attığı golün ardından yaptığı ilginç hareketlerden sonra başına gelen komik olay.

Burak yılmaz'ın bursaspor'a karşı attığı golün ardından yaptığı ilginç hareketlerden sonra başına gelen komik olay. Bodrum'da tatilde olan cristiano ronaldo, sevgilisi irina shayk ile her fırsatta öpüşürken trabzonlu burak yılmaz, portekizli meslektaşından hiç de geri kalmadığını gösterdi. Oynanacak maçlar, şampiyonlar ligi gol krallığında zirveyi paylaşan burak yılmaz ile cristiano ronaldo'nun rekabetine sahne olacak. Galatasaray bu sezon şampiyonlar ligi'nde 11 gol atarken, 8'i. Son 6 maçı da boş geçmedi. Cristiano ronaldo vs burak yilmaz. Top favorit real madrid vs galatasaray top torjäger : Ronaldo nerede burak yılmaz nerede! Juventus'un 36 yaşındaki yıldızı cristiano ronaldo bu sezon serie a'da 27 gol atarken gol krallığı yarışında da ilk sırada bulunuyor. Dünyanın en yetenekli futbolcularından ronaldo, burak'ı taklit ederse.not: Cristiano ronaldo vs burak yilmaz. Gerek galatasaray'da gerek milli takımda gerekse şampiyonlar ligi'nde gayet güzel çıkış yakaladı. Burak yılmaz ve cristiano ronaldo'nun gollerindeki benzerlik.

Burak yılmaz'ın başarısı tesadüf değil. Ronaldo 8 tore abonnieren nicht vergessen :d. 3 sezon önce şampiyonlar ligi'nde gol krallığında cristiano ronaldo ile yarışan burak yılmaz, bu sezon adeta yokları oynadı. Ronaldo nerede burak yılmaz nerede! Burak yilmaz 8 tore c.

Burak Yılmaz, Zlatan ve Ronaldo ile yarışıyor - Hepsi ...
Burak Yılmaz, Zlatan ve Ronaldo ile yarışıyor - Hepsi ... from www.hepsifutbol.com
Burak yılmaz ve cristiano ronaldo'nun gollerindeki benzerlik. Top favorit real madrid vs galatasaray top torjäger : Burak yılmaz, kariyerinde hollanda'ya karşı 5. 3 sezon önce şampiyonlar ligi'nde gol krallığında cristiano ronaldo ile yarışan burak yılmaz, bu sezon adeta yokları oynadı. Ayrıca burak yılmaz, kariyerinde hollanda'ya attığı 5 golle 2000 yılından bu yana 4 gol atan cristiano. Golünü atarken ronaldo'yu geride bıraktı. , burak yılmaz haberleri,galatasaray haberleri,cristiano ronaldo haberleri,real madrid haberleri. Burak bu 2 maçta müthiş gazla oynar herhalde.

Burak yılmaz lille burak yılmaz hangi takımda burak yılmaz nereli burak yılmaz kaç yaşında burak просмотров 3397 лет назад.

Ronaldo nerede burak yılmaz nerede! Burak yılmaz'ın bursaspor'a karşı attığı golün ardından yaptığı ilginç hareketlerden sonra başına gelen komik olay. Burak yılmaz & emre çolak : Tur maçlarında toplam 8 gol atan burak yılmaz ile ronaldo takımlarının en büyük gol ayağı olacak. Ronaldo 8 tore abonnieren nicht vergessen :d. Ayrıca burak yılmaz, kariyerinde hollanda'ya attığı 5 golle 2000 yılından bu yana 4 gol atan cristiano. Burak yılmaz, uefa şampiyonlar ligi'nde real madrid'in dünyaca ünlü futbolcusu cristiano ronaldo ile gol krallığı yarışında zirvede yer alıyor. Bu gece oynanan karşılaşmada da üç kez fileleri havalandıran golcü futbolcu, hollanda'ya karşı çıktığı 6 maçta rakibine beş gol atmış oldu. Burak yilmaz 8 tore c. Galatasaray bu sezon şampiyonlar ligi'nde 11 gol atarken, 8'i. Burak yılmaz ve cristiano ronaldo'nun gollerindeki benzerlik. Top favorit real madrid vs galatasaray top torjäger : Bodrum'da tatilde olan cristiano ronaldo, sevgilisi irina shayk ile her fırsatta öpüşürken trabzonlu burak yılmaz, portekizli meslektaşından hiç de geri kalmadığını gösterdi.

Cristiano ronaldo vs burak yilmaz burak yılmaz. Golünü atarken ronaldo'yu geride bıraktı.

Posting Komentar

0 Komentar